KWISKRAS quizboek eindelijk beschikbaar!

Vertelpunt Uitgevers is trots om je het boek Kwiskras van Paul Van de Wygaart voor te stellen. Kwiskras is een boek met 400 uitdagende drietrapsvragen.

Zo’n drietrapsvraag ziet er als volgt uit:

Afbeelding met Website

Automatisch gegenereerde beschrijving

Welke Amerikaanse profbokser (°1977) won al zijn 50 profkampen en werd wereldkampioen in 5 verschillende gewichtsklassen?

Interessant weetje

In 2016 vond ‘The Money Fight’ plaats, een lucratieve kamp tegen de Ierse Mixed Martial Arts-vechter Conor McGregor. Voor een gage van 300 miljoen dollar wil je al eens je warme bed verlaten.

Past in de volgende zin

_______ in Paris? Average 18°and rainy!

Het is een perfect boek om jezelf, familie en vrienden uit te dagen. Je kan het ook gebruiken om een quiz samen te stellen.

De samensteller van het boek is Paul Van de Wygaart (°1964, Essen). Hij is al dertig jaar fanatiek quizzer als lid van de quizploegen Wij aan de Grens en Noojt Kontent. Hij nam ook deel aan tal van tv-quizzen zoals Blokken, Black Out, 1 tegen 100, Canvascrack, In Alle Staten en was vertegenwoordiger voor Maaseik in De Slimste Gemeente.  Hij organiseert ook quizzen voor verenigingen. Het ludieke en de grappige vondsten staan steeds op de voorgrond.

Robin Jacobs, achtvoudig winnaar van de tv-quiz De Premiejagers schrijft het volgende over het boek: “Dit boek heeft me, als fervente quizzer, geen seconde verveeld. Paul heeft een prachtig werkstuk gemaakt waaruit blijkt dat hij er veel tijd en liefde in heeft gestoken. De link naar Spotify voor de muziekvragen vind ik het meest verrassend. Zo is het een mooi interactief gegeven!”

Het boek telt 213 pagina’s en kost € 19,95 (plus verzendingskosten) – MAAR; voor Essenaren gratis levering of afhalen op nog een af te spreken plaats. Geen verzendingskosten.