KWISKRAS

Bij wie al eventjes in onze regio meedraait, doet de naam “Paul Van de Wygaart” wellicht een belletje rinkelen. Jarenlang kon je hem aan de tafel van “Wij aan de Grens” vinden – nu “Noormannen”. Tegenwoordig quizt hij voornamelijk in Limburg mee met Noojt Kontent.

Na 20 jaar peinzen en (vooral) overpeinzen wil hij graag zijn eerste kwisboek ‘KWISKRAS’ aankondigen.

Dit boek gaat waarschijnlijk in maart of april verschijnen.
Het boek zal 400 vragen tellen en zal een typisch ‘Paul’ quizboek worden, dus een boek waar je steeds om het hoekje moet denken. Niveau CD (met regelmatig AB-vragen) Laten we zeggen dat elke vraag een drietrapsraket zal zijn met op het laatst hopelijk een monkellachje of een grijns.

Prijs? Waarschijnlijk 19,95€.

Reserveren of interesse tonen is nu al mogelijk. Bij interesse kan je hem best rechtstreeks mailen (paulkatrien@skynet.be) of je mailadres achterlaten op het LosFlippos Quizforum. Wie interesse heeft kan, als het boek klaar is voor verkoop, van de uitgever een mailtje krijgen.

De quiz gaat waarschijnlijk ook te verkrijgen zijn via bol.com en de webshop van Standaard Boekhandel maar zijn uitgeverij (vertelpunt.be) weet graag hoeveel boeken hij moet laten drukken, daarom alvast deze peiling bij de quizzers uit Essen & Kalmthout.