Eindstand seizoen 2022-2023

Het seizoen zit erop, wat wilt zeggen dat we een WINNAAR hebben!

Voor het derde seizoen op een rij weet DE VOERMAN het hoogste gemiddelde bijeen te sprokkelen. Proficiat!
Ze wisten 7 van hun 14 quizzen in onze regio te winnen en haalden uiteindelijk een gemiddelde van 23,5 / 25 op hun 10 beste scores – de hoogste score ooit behaald sinds we deze puntentelling hanteren!

Dat de concurrentie moordend was, bewijst het feit dat de nummer 2 DE NOORMANNEN met hun 22 / 25 gemiddeld (op 9 deelnames, waarvan 6 overwinningen) het tweede hoogste gemiddelde behalen doorheen de jaren.

GOBLIN vervolledigt het podium. Ze namen afgelopen seizoen aan 5 quizzen in onze regio mee waarvan ze er ook één wisten te winnen. Zij klokken af op een gemiddelde van 15,4 punten – net genoeg om DE SCHARREKENS achter hen te houden. Zij wonnen ook één quiz en deden 9x mee – goed voor een eindgemiddelde van 15/25.

SAGECO sluit de top-5 af. Ook zij wisten éénmaal te winnen afgelopen seizoen en deden in totaal aan 4 quizzen in onze regio mee.

Het nieuwe seizoen wordt naar jaarlijkse gewoonte afgetrapt met 2 tentquizzen. Eerst de Oogstfeesten te Essen-Wildert, gevolgd door de quiz van de Waaifeesten te Essen-hoek een week later.